Stroški pošiljanja in dobavni roki

 Naročila v vrednosti 100 € ali več vam v Slovenijo dostavimo brezplačno. Za naročila, ki so nižja od 100 € je potrebno plačati majhne stroške pošiljanja.

Minimalna vrednost naročila je 20,00 € (brez vključenih stroškov pošiljanja). V kolikor bi zaradi tehničnega ali logističnega vzroka vaše naročilo bilo poslano v različnih paketih, vam bomo seveda stroške dostave zaračunali samo enkrat.

Čas dostave:

Naročilo 80% paketov je dostavljeno Najzgodnejši dan dostave
Ponedeljek 2-7 dni  Sreda
Torek 3-6 dni  Četrtek
Sreda 2-6 dni  Petek
Četrtek 4-6 dni  Ponedeljek
Petek 3-7 dni  Torek
Sobota 4-6 dni  Sreda
Nedelja 3-5 dni  Četrtek

Stroški dostave:

Na območju Slovenije dostavljamo po spodaj navedenem ceniku:

Država Strošek pošiljanja
Slovenija 4,99 eur
Hrvaška 14,99 eur

Ob plačilu po povzetju se obračuna dodaten strošek v višini 1 eur.


 

S 1.4.2019 bo  PETROL v kolikor bo kurir pustil paket v paketomatu pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) tudi prejemnikom GLS paketov. Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.

Ker želimo našemu kupcu, ki bo prevzel paket na bencinskem servisu PETROL, povrniti vsaj del ali še malo več tega dodatnega zneska, smo pripravili dobropise v vrednosti 1,00 € v obliki kode za popust pri pošiljanju paketov za vsak paket, ki ga bodo prevzeli na PETROL-u. Koda za popust je GLS številka paketa. Potrošnik jo vpiše v GLS spletni trgovini: Posljipaket.si. Koda je veljavna za eno naročilo v roku enega meseca.