Recepti

20Feb
20Feb

2. Festival KulinART in KAVE Slovenija

Kategorija Novice Objavil Kristian Šumej

V soboto 18.2 in nedeljo 19.2.2017 je na celjskem sejmu potekal festival KulinART, katerega smo obiskali tudi mi! ;) KulinART - festival hrane in pijače na enem mestu združi vinarje, priznane restavracije, ponudnike domačih dobrot, proizvajalce, trgovce in zastopnike, predvsem pa poudari pomen lokalnih sestavin in podprl odlične slovenske pridelovalce.

21Dec
21Dec

Hamburger – idealen za zimske dni

Kategorija Recepti Objavil Kristian Šumej

Pravi hamburger, kot ga poznajo v Ameriki je iz kvalitetne govedine, kjer je skrivnost v dodatkih in načinu peke ter postrežen v raznih variantah dodatkov od bombic, briošev, žemljic ..ter raznih sirov, slanine , čebule, solate in paradižnika, pa tudi kakšno jajce ni odveč. Nikakor pa ne smemo pozabiti na nepogrešljivo BBQ omako, ki jo lahko tudi naredimo sami.

21Dec
21Dec


Tako kot pri degustaciji, ko vizualno preverite, vino, preden vzamete požirek je tudi pri obroku običajno, da preden ga konzumirate vaše oči storijo sojenje.

02Dec
02Dec

11 korakov do odprtja restavracije

Kategorija Novice Objavil Kristian Šumej

Težava s katero se danes sooča večina, ki želi odpreti svoj gostinski obrat je kako začeti. Če želite svojo samostojno gostinsko pot potem je ta članek stvar, ki jo nujno preberite.

13Jul
13Jul

Barvita in okusna solata, s pridihom Mehike

Kategorija Recepti Objavil Kristian Šumej

Ste že kdaj pripravljali večer mehiške kuhinje, pa niste vedeli kaj bi postregli za prilogo? Pisana Mehiška solata je odlična ideja, ki bo s svojimi živimi barvami popestrila vsako mizo.

13Jul
13Jul

Fajitas, mehiška specialiteta v ponvi

Kategorija Recepti Objavil Kristian Šumej

Ste že kdaj pripravljali večer mehiške kuhinje, pa niste vedeli kaj bi postregli? Fajitas je mehiška specialiteta servirana v ponvi, ki bo odlično pripomogla k popestritvi vašega večera.

Ustvarjeno
Naraščajoče
artiklov na stran

Št. zadetkov: 6